top of page

Algemene voorwaarden & Garantie

Website

De informatie op deze website is voorbehouden van fouten en er kunnen geen rechten van ontleend worden. Wij doen ons uiterste best om de site up to date en actueel te houden.

Bromfiets

Bij de aankoop van uw nieuwe occasion ontvangt u 6 maanden garantie tenzij anders afgesproken. Deze garantie houdt in dat alle gebreken die zich binnen 6 maanden na aankoop, en die bij de koopovereenkomst niet waarneembaar waren, door Canton Automotive hersteld worden. 

Gebreken door slijtage of abnormaal weggebruik, vallen niet onder deze garantie.

De koper is altijd zelf verantwoordelijk voor een goede inspectie voor de aankoop. Deze garantie geld alleen als de Vespa in ongewijzigde staat verkeerd, als op het moment van leveren.

Kenteken papieren en overige papieren

Canton Automotive verleend uitsluitend papieren geleverd door de RDW of andere overheidsinstanties. Indien deze papieren vanwegen uiteenlopende redenen niet direct voorhanden zijn, stuurt Canton Automotive de desbetreffende papieren met een externe post maatschappij naar de adres van de verkoper, geschreven op het koopcontract. Canton Automotive is op geen enkele manier aansprakelijk voor verlies op beschadiging van papierwerk.

Gebruik bromfiets op openbare weg

Canton Automotive is op geen enkele manier aansprakelijk als een brommer na aankoop de openbare weg op gaat en deze niet straatwaardig is. De koper dient altijd na te gaan of de brommer aan de door de lokale overheid gestelde wetten en regels voldoet voor deze de weg op gaat.

Onderdelen

De door Canton Automotive geleverde onderdelen zijn vrijgesteld van garantie. Ondanks dat wij alle onderdelen voor verkoop uitvoerig testen, kan het zijn dat er na aankoop iets niet naar wens is. Gelieve hier via de mail contact met ons op te nemen, zodat wij samen naar een juiste oplossing kunnen komen. Voor foutieve montage of het verkeerd gebruik van onderdelen zijn wij niet verantwoordelijk.

Levering

Canton Automotive levert zowel met interne als externe partijen. Beide partijen doen hun best om uw bestelling zo snel en veilig mogelijk te leveren. Levering is echter geheel op eigen risico van de klant. Voor levering van brommers hanteren wij een tarief van 0,30 cent per kilometer exclusief tolwegen, tunnels, veerponden, vignetten of overige heffingen. In milieuzones leveren wij niet!

bottom of page